برای خواندن و خرید کتاب روی عکس مورد نظر کلیک کنید
فعالیت به عنوان مدیر شبکه اجتماعی میتواند هم چالش برانگیز باشد و هم جذاب، هم درآمدزا باشد هم ویرانگر، هم تخصص است و هم شغلی مدرن، از اینرو باید توجه داشت که حضور در شبکههای اجتماعی همیشه آسان نیست. اما با کسب دانش و رعایت نکات و تکنیکهای خاص، میتوان در این مسیر موفق شد.
مدیریت رسانههای اجتماعی، حرفهای است که صدای یک مجموعه را در کانالهای اجتماعی بسط میدهد، به همین دلیل آنها در این حرفه مسئول پاسخگویی به نظرات دیگران و ایجاد محتوا بوده و به دنبال فرصتهایی برای بیشتر دیده شدن و اثرگذارتر بودن هستند.
در این کتاب ضمن شناخت کارکردها و ویژگیهای شبکههای اجتماعی با وظایف یک مدیر صفحه و شیوههای نوین اجرای دقیق این وظایف، آشنا خواهید شد.
موضوع هنر چیست؟ ارتباطات چیست وگستره آن کجاست؟ چه رابطه ای می تواند بین هنر و ارتباطات وجود داشته باشد؟ پاسخ به این سوال ها و سوال هایی از این دست می تواند ما را با کارکرد هنر در جامعه در حوزه فردی و میان فردی و همچنین در سطح جامعه و روابط اجتماعی رهنمود سازد .
سعی در برقراری ارتباط و تفاهم با مردم، از عهد باستان وجود داشته است و تنها، ابزار و ادوات آن و نوع مهارت ها و روش های آن تغییر یافته است. این مهارت ها و روش ها تماماً بر دایره هنر چرخیده و تا کنون امتداد داشته است .
در این کتاب سعی بر این بوده که با باز تعریف مفاهیم اصلی در موضوع هنر و علوم ارتباطات به نقش بی بدیل هنر در برقراری ارتباط با محیط و اثرگذاری بهتر در رساندن پیام به مخاطب بپردازیم .
موضوعاتی مانند هنر و ارتباطات، جامعهشناسی هنر و ارتباطات، آشنایی با کاربرد هنر وانواع آن، آشنایی با هنر اسلامی و ایرانی و بطورکلی بررسی اهمیت کارکرد هنر با عرصه فرهنگی وتمدنی بوسیله ابزارهای ارتباطی پرداخته ایم . در واقع « هنر و ارتباطات » دو شاخص مهم برای زیست بهتر انسان در جامعه هستند و این رابطه نیز البته از گذشته بسیار دور در تاریخ ایجاد شده و در طول دوران مختلف حیات بشر ادامه داشته است و قطعاً برای همیشه امتداد خواهد یافت .
حسن فراهانی درخصوص نوشتن این کتاب این گونه میگوید: «در يکی از کلاسهای درس، به طور اتفاقی برای آموزش تکنیکهای روابط عمومی، آنها را به محتویات یک جعبه ابزار تشبیه کردم که هر یک بسته به میزان کاربرد، در طبقهای متفاوت جانمایی شده است و مسئول روابط عمومی میتواند این تکنیکها را در قالب جعبهای از ابزارهای کاربردی در اختیار گیرد و براساس نیاز خود از آنها بهرهمند شود. با تشریح همین مثال ساده احساس کردم، چهره مخاطبانم متفاوت شده است و به درکی عمیقتر از موضوع رسیدهاند.
پس از آن، روند آموزش کاربردی را برای بیان مطالب در این حوزه ادامه دادم که جمع تجربیات حاصل از آن، کتابی است که پیش رو دارید.»
راهکارهایی که نه برای حوزههای آکادمیک بلکه برای کار و حوزههای عملیاتی نوشته شده است. کلیاتی در موضوع روابط عمومی که هر مسئول یا کارگزار باید بداند. از شناخت و تعاریف ابتدایی تا شناخت کلی این حرفه، از نحوه کاربرد تکنیکهای روابط عمومی تا نحوه برخورد با اقتضائات و دیگر مطالبی که میتواند در کنار نظریهها، سخنان و کتب بزرگان این رشته، یاریگر پویندگان راه روابط عمومی باشد.
کتاب بازاریابی صنایعدستی در عصر رسانههای نوین به نویسندگی شهریارخونساری و حسن فراهانی توسط « اندیشکده روابط بین الملل» راهی بازار نشر شد.
این کتاب سعی دارد در مسیر تعامل بین هنرمندان با مشتریان به خصوص هنرمندان صنایع دستی با ترسیم فضای موجود در عرصه رسانه های نوین و ارائه بهتر و مناسب خدمات و تولیدات هنری در فضای مجازی به ارائه راه کارهایی برای معرفی صنایع دستی در رسانه ها به ویژه رسانه های اجتماعی بپردازد زیرا فعالیت درشبکه اجتماعی میتواند هم چالش برانگیز باشد و هم جذاب، هم درآمدزا باشد هم ویرانگر، هم تخصص است و هم شغلی مدرن، از اینرو باید توجه داشت که حضور در شبکههای اجتماعی همیشه آسان نیست. اما با کسب دانش و رعایت نکات و تکنیکهای خاص، میتوان در این مسیر موفق شد. در این کتاب ضمن شناخت کارکردها و ویژگیهای رسانه ای با شیوههای نوین فروش و بازاریابی آثار هنری در فضای رسانه ای آشنا خواهید شد.